Monica Heikoop

over onderwijsinnovatie en vernieuwingsprocessen

Ondertussen achter de schermen …..

Afgelopen week is het een beetje stil geweest. Maar ik heb, samen met mijn collega’s niet stil gezeten! De handleiding voor deeltijd jaar 1 periode 1 en 2 waarin de voorwaarden voor het assessment worden uitgelegd, zijn onderwerp van gesprek geweest met de coördinator deeltijd en de docenten die de diverse vakken in de eerste periode gaan geven.

De coördinator gaat naar aanleiding van dit overleg om de tafel met de opleidingsmanager om een aantal voorwaarden met betrekking tot de ptd helder te krijgen. De docenten gaan de handleiding doorlezen om te kijken wat daar nog aan veranderd zou moeten worden vanuit hun vakgebied en het streven om meer te integreren. Omdat sommige vakken helemaal nieuw zijn en afgeleid van de voltijd-opzet, vergt dat misschien aanpassing, aan de andere kant kan ook worden aangesloten op bestaande uitgangspunten. Maar het vraagt wel aandacht.

Als deze opmerkingen binnen zijn, ik hoop uiterlijk 6 juli, dan kan ik aan de hand daarvan bepalen of en zo ja welk overleg dan nog nodig is. De handleiding en het tijdschema kan dan worden aangepast en voor de vakantie is het dan af.

Als dan ook de randvoorwaarden voor iedereen duidelijk zijn, kunnen we vanaf week 1 in het nieuwe jaar en het nieuwe gebouw er direct vol tegenaan!

Advertenties

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: