Monica Heikoop

over onderwijsinnovatie en vernieuwingsprocessen

Dit is interessant!!

In deze blog een aantal artikelen over verschillende onderwerpen, die bij nadere beschouwing wel degelijk iets met elkaar te maken hebben. Een beetje rijp en groen door elkaar en ik moet alles nog nader moet bestuderen.

Deze slideshow geeft op een pakkende manier aan hoe je onderwijs kunt veranderen en interessant kunt maken voor alle stakeholders!

Door interessante tips van Freddy er maar gelijk eens mee aan de slag gegaan. Dat heeft geresulteerd in een paar toepasselijke artikelen die voor iedereen die zich bezig houdt met onderwijsvernieuwing boeiend kunnen zijn.

http://www.kessels-smit.com/nl/596

http://www.kessels-smit.com/nl/910

Vanuit de linkedin groep Higher Education Teaching and Learning een paar interessante reviews over onderwerpen die direct onze onderwijsinvulling aangaan en de mate waarin wij wellicht zouden kunnen vernieuwen. In het licht van flipped classroom en blended learning, diepteleren en krachtige leeromgeving zeker de moeite waard om te lezen.

http://hetl.org/2012/08/12/social-media-why-it-matters-to-everyone-in-education/

http://hetl.org/2012/07/06/immersive-learning-in-preservice-teacher-education-using-virtual-worlds/

Op naar de kritische beschouwing ervan in een volgende blog. Ik nodig iedereen uit om mee te lezen en reacties op deze blog te zetten!

PS: ben nog op zoek om de hyperlinks een wat betere betiteling mee te geven, weet iemand hoe dat werkt?

Enkel berichtnavigatie

2 gedachten over “Dit is interessant!!

  1. Hi Monica, de publicaties van de firma kessels-smits spreken mij wel aan. Ik voeg bovenstaande dan ook met graagte toe aan mijn *kuch leeslijstje van deze week.

    Het wijzigen van die urls blijkt stupid simple te zijn: Je kopieert de oorspronkelijke url naar een word-bestaand, selecteert deze en klikt er vervolgens op met de rechter muisknop. In het menu klik je vervolgens op ‘hyperlink’ en ‘hyperlink bewerken’. In het volgende scherm koppel je de url aan een nieuwe, zelf te bepalen naam (in het veld ‘Weergave’). Da’s alles. Had het zelf binnen een minuut gefixt.

  2. Jurgen, heb het ondertussen uitgevonden. Bedankt voor je reactie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: