Monica Heikoop

over onderwijsinnovatie en vernieuwingsprocessen

De vakantie al weer voorbij…

Tja en dan komt er toch weer een einde aan mijn vakantie. In dit geval was de vakantie vooral het gevoel te hebben niet voreg op te hoeven staan. Want, afgezien van afgelopen vrijdag, er is hard gewerkt aan mijn beleidsnotitie (LA4), mijn onderzoeksverslag (LA5) en mijn integratiedossier.

Resultaat: beleidsnotitie geupload (na enig zuchten en steunen, want Natschool werkte weer eens niet mee), onderzoeksverslag aan de opmaak begonnen en een volgende opzet gemaakt van mijn integratiedossier. Kortom: tevreden!

Afgelopen vrijdag heerlijk ontspanning gezocht in de sauna en lekker in de zon, die voor het eerst uitbundig scheen bij een zeer aangename temperatuur. En vandaag toch een beetje genieten van het zonnetje op het eigen dakterras. De abdicatie en inhuldiging zijn afgelopen dinsdag ook niet helemaal onopgemerkt voorbij gegaan, de officiële momenten heb ik wel even meegepakt, voor de rest een hoop poppenkast

l_poppenkast-tafelmodel-kroon   en geleuter om de tijd te vullen, heb ik van mijn schoonmoeder begrepen.

Nu even drie dagen weer naar Rotterdam met een vol programma, om dan in mijn lange vrije weekend weer aan de studie te gaan voor de echte laatste loodjes, het inleveren van mijn onderzoeksverslag waar ik al met al toch anderhalf jaar (met tussenpozen) mee bezig ben geweest.

Wat zal ik straks genieten van al die vrije tijd….

zonnenschijn

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: